Tectona Gallery stunt met prijzen: onderhandel zelf!

Tectona Gallery staat bekend om de unieke en originele teakhouten meubelen en vele woonaccessoires. Niet alleen het assortiment van de winkel is uniek en origineel te noemen. Dat geldt namelijk ook voor de manier waarop de prijs tot stand komt. U bepaalt namelijk mede wat de prijs zal worden voor het meubelstuk dat u graag wilt kopen. Zo krijgt het winkelen bij Tectona Gallery een extra dimensie. Stel dat u op zoek bent naar een prachtig dressoir of naar een bijzondere lamp. Kom dan naar onze winkel en start de onderhandeling over de prijs die u wenst te betalen.

Zo wordt winkelen nog leuker

De producten die wij in het assortiment hebben, zijn speciaal en authentiek. Dat verdient dan ook een speciale aanpak. Als u over de prijs onderhandelt en wij samen tot overeenstemming komen, dan zult u een groter gevoel van tevredenheid ervaren. Het winkelen wordt door samen de prijs te bepalen nog leuker en spannender. U bent van harte welkom in de showroom van Tectona Gallery en kunt uiteraard op uw gemak kennismaken met het complete assortiment. U kunt zelf een uiterste prijs in gedachten nemen en een bedrag als uitgangspunt noemen om de onderhandeling te starten. Het is toch helemaal geweldig als u een aankoop doet voor een prijs die lager kan zijn dan de hoogste prijs die u in gedachten had? Dat is het principe van onderhandelen. Kom naar onze winkel en kijk vrijblijvend rond. Als u vervolgens interesse heeft, kunt u een bod neerleggen en komen wij er samen uit.

Eind juli opening Tectona Gallery in Zutphen

Een verbouwing die volgens strak schema verloopt en op de geplande datum daadwerkelijk voltooid blijkt te zijn, is zeldzaam. Dat hebben wij ook ondervonden met de verbouwing van het uit 1880 afstammende pand in Zutphen, waar Tectona Gallery wordt gevestigd. De verbouwing van het oude pand kent een strak schema en verloopt goed, maar heeft nog even wat meer tijd nodig. Dat betekent dat de eerder verwachte opening aan het einde van juni een maand zal opschuiven. Tectona Gallery zal nu aan het einde van de maand juli de deuren voor iedereen openstellen. Door dit relatief korte uitstel van de opening blijven wij in verband met de verbouwing de komende weken nog op vrijdag en zaterdag gesloten.

In juli open op afspraak

Had u zich al verheugd om naar het nieuwe pand van Tectona Gallery in Zutphen te komen om de collectie met teakhouten meubelen te bekijken of om een houten lamp, schapenvacht of koeienhuid aan te schaffen? Vanaf eind juli bieden wij u die gelegenheid, maar tot die tijd kunt u nog van de mogelijkheid gebruikmaken om ons op de huidige locatie in Empe te bezoeken. U kunt daarvoor een afspraak maken, zodat de deuren van Tectonay Gallery speciaal voor u worden opengesteld. Uiteraard is Fons dan aanwezig om u van advies en informatie over de collectie te voorzien. De opening van Tectona Gallery aan de rand van de binnenstad in Zutphen, houdt u dan nog even tegoed. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

cafe andre

.

Het onderhoud van blank teak

Blank teak is zeer eenvoudig in het onderhoud. U kunt uw meubelen gewoon met een vochtige doek afvegen en schoonhouden. Een sopje met groene zeep is het beste voor uw blanke teak meubelen. Teakhout is van nature een vettige houtsoort, dit i.c.m. de vettige groene zeep zorgt automatisch voor een natuurlijke beschermlaag. Dit zorgt er tevens voor dat de blanke en natuurlijke uitstraling blijft behouden.

Vetvlekken verwijderen uit blanke teak meubelen

Indien u vetvlekken krijgt op bijvoorbeeld lades of de rugleuning van uw stoelen, zullen deze over het algemeen naar verloop van tijd vanzelf wegtrekken. Indien dit niet het geval is kunt u deze plekken met een fijne korrel schuurpapier licht opschuren. Kasten, dressoirs, en bijvoorbeeld tv-meubels zullen bij normaal gebruik geen (vet)vlekken krijgen. Alleen een tafelblad waar elke dag aan gegeten wordt zal misschien wat meer te voortduren krijgen. Hiervoor geldt ook dat eventuele vlekken zeer eenvoudig te verwijderen zijn door de tafel licht op te schuren.

Onderhoud teak tafel

Behandelen met meubelolie of woodfix

Daarnaast kunt u uw blanke teak meubelen ook onderhouden met meubelolie of woodfix. Let wel op, door de meubelolie zullen de teak meubelen een tint donkerder worden, de woodfix zorgt ervoor dat uw blanke teak meubelen dezelfde kleur krijgen als teak meubelen die een jaar of 2 oud zijn (alle hout verkleurd in de loop der tijd, teak dus ook).

Maak teak schoon met groene zeep!

Groene zeep is een ideaal product voor het schoonmaken van uw tafel of meubels van teak. Vul een emmer of teiltje met wat warm water en meng hierin wat groene zeep. Gebruik een sponsje om zo de meeste vlekken gemakkelijk te verwijderen! Het is geen enkel probleem om met kracht het sponsje te gebruiken. Om te zorgen dat u geen kleurverschil krijgt, moet u de tafel na schoonmaken wel even droog maken.

Zelfs een tafel die in een kantine of als koffietafel wordt gebruikt, doorstaat met gemak de vlekken die op hem gemaakt worden. Om ons heen horen wij ook dat groene zeep gewoon prima werkt. Zelf nog eens goed uitzoeken wat het beste middel voor uw teaktafel is? Op internet vindt u bij “teak tafel vlekken” allerlei manieren om uw meubels van teak te onderhouden. Toch blijft groene zeep één van de populairste middelen!

Waar koopt u groene zeep?

U kunt groene zeep in het schap van de supermarkt vinden bij de allesreinigers. Het is te verkrijgen in potten, maar het meest gangbaar zijn de gele flessen met een groen etiket. Driehoek Groene Zeep is het bekendste merk.